Ļoti vienkāršs veids, kā iebiezināto pienu pārvērst gardā saldējumā

Apnicis veikalā pirktais saldējums? Tad noteikti mēģiniet to pagatavot mājās. Un tas nav tik grūti, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena.

Aukstā deserta veidošanas process izrādīsies pavisam vienkāršs un ātrs, ja pavārs jau iepriekš zinās vienu triku.

Tātad iebiezinātajam pienam vajadzētu darboties kā galvenajai sastāvdaļai. Šis produkts ir labs, jo tajā jau ir taukvielu un cukura komponenti, bez kuriem nav iespējams iegūt patiesi gardu saldējumu. Iebiezināts piens nodrošina saldējumam zīdaini krēmīgu konsistenci, jo tas satur daudz piena tauku un cukura, kas palīdz iegūt gludu rezultātu.

Tā saldā garša ļauj izvairīties no papildu cukura pievienošanas, vienlaikus sabalansējot saldējuma garšu. Iebiezinātā piena augstais cukura saturs palīdz novērst ledus kristālu veidošanos, kas bieži ir izaicinājums mājas saldējumos bez profesionālas tehnikas.

Mājas saldējuma recepte

Paņemiet kastroli un ielejiet tajā 400 mililitrus piena. Novietojiet trauku uz plīts, ieslēdziet degli un sāciet sildīt dzērienu. Karstajā pienā pievienojiet 70 gramus kubiņos sagriezta sviesta.

Maisījumu karsē, līdz sviesta gabaliņi izkūst. Svarīgs punkts – nenovediet pienu līdz spēcīgai vārīšanās temperatūrai. Noņem katliņu no uguns un iegūto maisījumu saputo ar blenderi.

Pēc tam pievienojiet 120 gramus iebiezinātā piena un atkārtojiet “blendera” procedūru. Trauku ar iegūto masu ievieto ledusskapī un pēc kādas stundas izņem trauku, lai maisījumu “apstrādātu” ar mikseri.

Vienā mirklī pazudīs no galda un ēdīs pat jūsu bērni – pufīgas kabaču pankūkas

Pēc tam seko ļoti svarīgs solis, jo citādi nekas jums nesanāks!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment